marți, 17 septembrie 2013

Targ de miere cu putina...fiere


“Suntem deosebit de onoraţi să vă invităm să participaţi si la ediţia a 9-a a Târgului Naţional al Mierii – Bucureşti, organizat de A.C.A. din România în perioada 13-15 septembrie 2013.
Ca şi până acum, la targul de miere vor participa apicultori ca producători primari, dar şi firme specializate în condiţionarea produselor apicole şi realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole - suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Totodată, pentru a veni în sprijinul producătorilor din apicultură, la targ se vor putea găsi produse pentru nutriţia albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărţi de specialitate, dar şi alte materiale utile pentru o apicultură performantă.”
Din pacate formularea aceasta oficiala si cadrul deja obisnuit nu au putut curata din mintile vizitatorilor, din pacate majoritate adevarata nu de 25 % cum va fi in Romania la alegeri, majoritatea deci covarsitoare era formata din persoane de peste 40 de ani.
Majoritatea covarsitoare a acestora la randul ei era foarte circumspecta. Mai era cate un producator care rasturna borcanele ca sa arate bula de aer care se forma dar ochii aratau ca vizitatorii furati si mintiti de 25 de ani nu erau chiar convinsi…
Am retinut prezentarea deosebita a unei intreprinderi familiale care pare sa fie si cu adevarat o utilizatoare a minunatului tezaur pe care inca teluricele forte nu au reusit sa ni le ia pe degeaba de la verosii negustori de tara care ne sunt alesi si emanati…
Din pacate pentru prostia si prostirea neamului romanesc nu exista se pare leac…
Doar poate pedeapsa divina…

 
 






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu