marți, 21 mai 2013

Republica Populara Chineza 2005

In 2005, la Beijing am fost unul din pământenii care au venit din întreaga lume acolo pentru a învață și găsi cai de utilizare a unei importante resurse milenare a lumii  în aproape toate domeniile. Resursa este cătina alba. poporul care o tine la loc de cinste este poporul chinez.


In locul unde China considera ca este de drept moștenitoarea marelui han tătar care a cucerit cândva aproape întreaga Euro-Asie cătina alba e o importanta sursa de venit.
La recoltare sunt aduși zeci de mii de culegători care astfel obțin un venit consistent. Cucerirea fantastica a hanului este acum egida sub care se desfășoară moderna campanie de cucerire a lumii prin produsele chinezești care au ajuns sa fie prezente în toate magazinele lumii.


Planta este sărbătorita având ca invitați si participanții la conferința


Delegația Boliviei, țara care utilizează de curând cătina pentru combaterea eroziunii pe malurile fluviului Amazon în colaborare cu specialiștii chinezi. Astfel arealul răspândirii catinei cuprinde acum și America de Sud, numai Romania care o are de mii de ani în flora spontana sta și se uita cum politicile și privatizările dezastruoase distrug de 25 de ani pământul fost fertil altădată al tarii experimentând scornelile elucubrante ale emanaților, tehnocraților și a  hoților  interni și a fărtaților lor de aiurea...




Dansuri care te duc cu gândul la alte vremuri de glorie pentru gazde și de... veninoasa înfrângere pentru noi, din păcate lenea, incompetenta și hoția care stăpânesc acuma Romania ne fac mai nenorociți ca atunci când sunau buciumele și se striga cu groaza "Vin Tatarii !" macar era cine sa dea alarma, și tătarii furau ce furau si...mai si plecau...acuma nu mai pleacă toti democrații, emanații, nesaturații autohtoni care praduiesc mai rău ca invadatorii de altădată  Acuma ministrii apararii pusi pe interese de partide care nu au nici o raspundere fata de nimeni da Doamne macar fata de Tine sa ajungă o data si o data sa aiba, vand pamantul la analfabeti deveniti eroi nationali prezenti in toata mass media zi si noapte făcând sa se zvârcolească prin morminte eroii neamului care apărau cu vitejie glia, ortodoxia și poporul asta...


Pepiniera


De straja la păstrarea pe loc a pământului malurilor Fluviului Galben, culoarea acestuia e data de loesul care se spală de pe terenurile pe care le străbate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu